Filter
Bidetarmatur bidet med to greb
Prod.-Nr.: BEN10323

402,80 kr.*
Bidetarmatur med ét greb
Prod.-Nr.: BEN10325

357,20 kr.*
Bidetarmatur med ét greb
Prod.-Nr.: BEN10326

448,40 kr.*
Bidetvandhane med ét greb
Prod.-Nr.: BEN10328

448,40 kr.*
Variante
Bruseafløb Bruseafløbssystem KERDI-LINE-VARIO-COVE- Sæt med afløb
Prod.-Nr.: BEN10107
Farbe: EB Edelstahl gebürstet

3.032,40 kr.*
Variante
Bruseafløb Bruseafløbssystem KERDI-LINE-VARIO-WAVE Sæt med afløb
Prod.-Nr.: BEN10105.1
Farbe: TSI elfenbein

3.032,40 kr.*
Variante
Variante
Variante
Variante
Bruseafskærmningens frontelement Til bruser og badekar i 90 til 140 cm
Prod.-Nr.: BEN10142
Farbe: Chrom-Optik | Größe: 90 cm

3.647,24 kr.*
Variante
Bruseelement Fundo Plano med integreret afløb 120x90x9cm Tilslutning kort side
Prod.-Nr.: BEN10127.2
Höhe: 90 mm

Varianter fra 4.932,40 kr.*
5.471,24 kr.*
Variante

Inden for badekar, håndvaske og brusere er der stor forskel på design og farver. Badekarret behøver ikke længere at være rektangulært. Hvis du har plads nok , kan du også vælge et rundt badekar eller et hjørnebadekar. Håndvaskene på findes også i store, små, ovale, rektangulære, kvadratiske osv. former og selvfølgelig håndvaske, der er indbygget i badeværelsesmøbler. På samme måde er der differentierede typer brusere. Det ideelle er en barrierefri adgang til brusekabinen med en bruseafskærmning af plexiglas. Selvfølgelig er der også den konventionelle bruseniche med bruseforhæng eller brusebadet i badekarret. Også her er tegnebogen og de lokale forhold, dvs. den plads, der er til rådighed, afgørende for beslutningen om den individuelle bruser eller badekar. Kunden har også frihed til at vælge mellem en bred vifte af farver.

Badeværelset bliver særligt ekstravagant med en sauna & whirlpool-område. Her kan man slappe af efter behag. I sauna- og boblebad findes der også et stort udvalg af forskellige modeller. Saunaen og boblebadet kan integreres i badeværelsesmøblerne eller udgøre et separat område. Simple boblebade kan f.eks. integreres i badekarrene, og et 1-2-personers kammer på badeværelset fungerer som sauna på trange plads. Der er ingen grænser for fantasien inden for saunaer og boblebade, og det samme gælder for prisklassen: Der er næsten ingen øvre grænser!

Uanset hvordan badeværelset er indrettet, er det ikke alle, der har plads eller råd til et sauna- og boblebad område, det skal behage brugerne og være praktisk. Derudover skal der opstå en følelse af velvære, når man bruger badeværelset. Et eller to tilbehør hjælper ofte med at opnå dette

Vi tilbyder produkter fra 2CA, Abu, Aco, Alape, Althea, Ascot, BCU, Bette, Bongio, Bossini, Bravat, Bugnetese, Caliedo, Carbia, Catalano, Cermica Dolomi, Dallmer, Damixa, Dornbracht, Drain4you, Duravit, Eco Ceramica, Omco, Emotion, ESS Easy drain, Fantini, Gazzini, Geberit, Geesa, Gira, Grohe, Grumbach, Hansa, Hansgrohe, Heimeier, Hightech, HSK, Hüppe, Illbruck, Jasba, Jomo, Kaldewei, Keramag,Kermi, Keuco, Kludi, KOH-I-NOOR, Laufen, Lithofin, Manifattura, Mapei, MArmi, Meuersberger, Mepa, Nuevo, Ottofond,Oventrop, ProMed,Radaway, Ramon Soler, Repabad, Revigres, Rhomtuft, Riho, Schell, Sealskin, Settecento, Sicis, Smedbo, Steinberg, Tece, Tellkamp, Thebalux, Tipp, Trend. Vi, Ulith, Viega, Villeroy & Boch, Wenko, Zehnder
Vores online shop er åben 24 timer i døgnet. Browse i ro og mag, og bestil - alt, hvad du har brug for til dit badeværelse og din sauna . Alt dette fra dit skrivebord eller din mobile enhed. 
Ud over humane  leveringsomkostninger sørger vi for korte transportruter og sikker levering af værdifuldt gods. Vi viser gennemsigtighed over for vores kunder og skaber dermed gensidig tillid.

Vores telefonservice rådgiver dig gerne og besvarer alle spørgsmål, du måtte have om din ordre. Vores professionelt uddannede personale finder en løsning til dig. 
Telefon: +49 40 20916893
Du kan også kontakte os via e-mail. 
E-mail: info@benkos.de

Du vil helt sikkert finde noget for dig i vores online shop . Men hvis et produkt ikke findes i sortimentet, eller du har et særligt ønske, så send os bare en e-mail, og vi vil tage os af det.