Filter
Variante
Håndvask Underskab Støbt mineralsk håndvask laguna easy line brio
Prod.-Nr.: BEN10089
Farbe: anthrazit | Korpus-Farbe: Weiß

7.599,24 kr.*

Badeværelsesmøbler & tilbehør

I det moderne badeværelse er møblerne ikke kun praktiske for badeværelsesredskaberne, men også en fryd for øjet. Lyse farver og ekstravagante former og design definerer billedet af badeværelsesmøbler, der er harmonisk afstemt efter behov. Det ofte lille rum er ikke overfyldt med møbler, men kun det allermest nødvendige er placeret. Her skal skabene have plads nok til håndklæder, make-up redskaber og alle produkter til hårpleje såvel som daglig kropspleje. Interiøret i badeværelset er desuden forbedret med små hylder og andet tilbehør. Disse skaber plads til hverdagens nødvendigheder. Badeværelsesmøbler er sammen med matchende armaturer et uundværligt møbel i hverdagen. 

Ligesom med badeværelsesmøbler er der stor forskel på armaturerne på brusere, badekar og håndvaske. Ønskes en simpel håndbruser eller et justerbart brusehoved? Skal hanen på håndvasken have en stor eller lille hane? Køb af en vandhane er altid afhængig af kundens smag og de lokale forhold som gennemstrømningsvandvarmer eller varmtvandsforsyning. Moderne vandhaner til badekar, brusere og håndvaske er etgrebsblandere til regulering af vandtemperaturen. Der findes dog stadig mange blandingsbatterier med en koldtvandsventil og en varmtvandsventil. Her kan kunden vælge mellem en bred vifte af armaturer, der passer til hans eller hendes individuelle behov.

Der er nu også store forskelle på toiletterne. Nogle kunder foretrækker det konventionelle gulvstående toilet, mens andre sværger til et væghængt toilet. For begge modeller gælder det, at der skelnes mellem et lavskyllende og et lavskyllende toilet. Hvis fæces falder ned i vandet i en vandlås i et lavskylstoilet, opsamles fæces i et trin fyldt med en lille mængde vand . Vandlåsen er placeret foran på det lavtskyllende toilet og bag på det lavtskyllende toilet. Uanset om det er et væghængt eller gulvstående toilet, med fladt skyl eller lavt skyl, så har alle typer toiletter deres fordele og ulemper. Også her er det kunden, der i sidste ende vælger ud fra smag og behag blandt mange forskellige muligheder.