Filter


WC & bidet

Badeværelset er et af de rum i huset eller lejligheden, der bruges hver dag. Det kan være en wellness-oase eller et tilflugtssted for afslapning. Ud over de visuelle aspekter spiller valget af passende og optimale møbler en afgørende rolle. I dag kan badeværelset eller gæstetoilettet designes på mange forskellige måder. Der findes mange moderne designmuligheder, som gør badeværelset til et hyggeligt rum. Ud over badekarret, spejlet, håndvasken og hylder eller skabe med opbevaringsplads, er valget af det passende WC-system afgørende. Her er der mange muligheder. I lang tid har standard WC-varianten ikke været nok. De, der stræber efter eksklusivitet, går på på jagt efter det ideelle og effektive udstyr til deres badeværelse.

Selv det typiske og populære gulvstående toilet har nu et moderne og tidssvarende design. Uanset om det er markant formet med lige linjer eller med afrundede elementer, tilbyder det fritstående toilet aktuelle designforslag, der kan integreres fremragende i ethvert boligkoncept. Uanset om det er et stand-alone WC med integreret cisterne eller et separat skyllesystem, er stand-alone WC'et langt fra standard i dag. Her spiller teknologien en ikke ubetydelig rolle ved siden af de visuelle fordele. Automatiske WC-låg, som sænker sig langsomt, når man trykker på dem, og dermed lukker WC'et lydløst, er populære detaljer, som vælges, når man skal finde det rigtige WC .

En anden moderne variant er det nedhængte toilet. Det integrerer sig visuelt flydende i badeværelseskonceptet. Monteret direkte på væggen ser hængetoilettet næsten ud til at svæve. Fordelen ligger i den frihøjde, der opnås med denne variant. Det hængende toilet giver mulighed for at gøre rengøringen af badeværelset betydeligt lettere. Takket være frihøjden kan man f.eks. feje nemt, hurtigt og uden forhindringer. Selve hængetoilettet er lige så nemt at rengøre. Når rengøringen er reduceret til det vigtigste, er det nemt at gøre rent. Moderigtige designs som afrundede looks eller kantede lige linjer er også mulige med det hængende toilet. Urinalet er ekstremt populært, især til gæstetoiletter. Det brede udvalg af urinal-designs, som producenterne tilbyder på , gør det nemt at integrere dem i badeværelset.

Med låg eller lågløse varianter og mange former gør det nemmere for at finde det rigtige urinal. Integrerede eller separate skyllesystemer er også mulige her. Intet står i vejen for fleksibilitet i indretningen af badeværelset . Diskrete designs, der ser enkle ud, er samtidig ekstremt elegante. Selv i små rum kan man finde det rigtige urinal . Bidetet fuldender det hygiejniske, moderne badeværelse. Hvis du vil en særlig luksus til dit badeværelse, bør du ikke undvære et bidet . Hvis der er plads nok på badeværelset, kan et bidet være den eksklusive tilføjelse til badeværelset. Der findes fuldt funktionelle varianter. Hvis det ønskes, kan bidetet også fås med softclose-mekanismen . Klassiske varianter fås stadig uden låg.

Det klassiske gulvstående bidet eller det væghængte element, en bred vifte af variationer er tænkelige. I dag er der endda installeret sædevarmere i ultramoderne bideter .