Filter
Variante
Håndvask Firkantet keramisk håndvask med bordplade 37 x 23,5 cm
Prod.-Nr.: BEN10321.1
Wasserhahn: Rechts

410,40 kr.*

Håndvaske

Indretningen af et badeværelse kan individualiseres og få et personligt præg med de mange forskellige designs hos Washbasins. Bordpladehåndvaske til et tilsvarende underskab, søjlehåndvaske til designerbadeværelset og ophængte håndvaske, der finder plads selv i det mindste rum, kendetegner sortimentet. Men det er ikke kun i design, men også i materialer, at håndvaske til bordplader og hængende håndvaske, såvel som håndvaske på piedestal, er præget af mangfoldighed. Håndvaske til bordplader fås i glas, keramik eller natursten. Det samme gælder for søjlehåndvaske og nedhængte håndvaske, der ligesom bordhåndvaske overbeviser med eksklusive og moderne glashåndvaske, klassisk smukke keramikhåndvaske eller luksuriøse håndvaske i natursten.   

Valget af materiale til bordhåndvaske eller søjlehåndvaske, og til nedhængte håndvaske har stor indflydelse på rummets design og påvirker i høj grad atmosfæren. Du kan koncentrere dig om en håndvask, der matcher rummets størrelse og design og bliver et blikfang i små, mellemstore eller store badeværelser . Søjlehåndvaske af glas eller keramik, men også af natursten, er en hyldest til hyggen og harmonien i atmosfæren, især i luksuriøse badeværelser med dagslys. Hængevaske eller bordvaske fås i forskellige størrelser, hvilket betyder, at de kan bruges i store og små badeværelser og kan koordineres med resten af møblementet. Især hængevaske er ikke bundet til et underskab, hvilket betyder, at de ikke optager plads på gulvet og klarer sig med en stabil vægmontering. Med en sokkel- eller bordhåndvask er gulvet ikke frit og optages enten af soklen til sokkelhåndvasken eller det nødvendige underskab til en bordhåndvask. Hvis du ikke ønsker at fylde pladsen under håndvasken, bør du foretrække hængende håndvaske og kan vælge mellem en række forskellige materialer, størrelser, former og farver til hængende håndvaske.  

Uanset om der er tale om håndvaske til bordplader eller hængende håndvaske på badeværelset, eller om søjlehåndvaske giver en fordel med hensyn til design og ydeevne, kan kunder træffe individuelle valg afhængigt af deres behov og derfor vælge mellem et bredt udvalg af søjlehåndvaske, hængende håndvaske og håndvaske til bordplader. En håndvask på piedestal kan være meget individuel, ikke kun i form og materiale, men også i foddesign . Sokkelhåndvaske med en harmonisk løbende fod, der udvider sig mod gulvet er særligt populære og passer godt sammen med et badekar, som også er placeret fritstående i rummet. Til bordhåndvasken skal der bruges et passende underskab, der passer til bordhåndvasken med hensyn til størrelse og tekstur på toppladen og giver optimal opbevaring. Hængende håndvaske er de nemmeste at bruge. Selv om hængende håndvaske hovedsageligt findes i mindre badeværelser, kan de også bruges i store badeværelser, ligesom en sokkel- eller bordhåndvask. For større familier er to hængende håndvaske placeret ved siden af hinanden ikke kun visuelt tiltalende, men også meget praktiske og designet til funktionalitet. 

Variationen i udvalget af klassiske eller individuelle bordhåndvaske, hængehåndvaske og søjlehåndvaske giver dig mulighed for at købe baseret på dine egne ideer om dit drømmebadeværelse. Uanset om håndvasken vælges som en keramisk håndvask eller som en håndvask i glas eller natursten, kan hver enkelt beslutte, hvad han eller hun foretrækker, og hvordan gulv- og vægdesignet skal være på badeværelset. Det samme gælder for nedhængte håndvaske og bordhåndvaske af glas, keramik eller natursten, som bliver et ægte blikfang på badeværelset. Det store udvalg af søjlehåndvaske, bordpladehåndvaske og nedhængte håndvaske i forskellige materialer og i forskellige former gør, at du ikke behøver at lede længe efter dit ønskede design på bordpladehåndvask, søjlehåndvask eller efter nedhængte håndvaske på .