Filter
Bidetarmatur bidet med to greb
Prod.-Nr.: BEN10323

402,80 kr.*
Bidetarmatur med ét greb
Prod.-Nr.: BEN10325

357,20 kr.*
Bidetarmatur med ét greb
Prod.-Nr.: BEN10326

448,40 kr.*
Bidetvandhane med ét greb
Prod.-Nr.: BEN10328

448,40 kr.*
Et-grebs bidetarmatur med NEOPERL
Prod.-Nr.: BEN10324

448,40 kr.*
Et-grebs bidetarmatur med NEOPERL
Prod.-Nr.: BEN10322

356,44 kr.*
Vorbestellbar
Variante
HamburgArt 103 Håndvaskarmatur Etgrebsarmatur
Prod.-Nr.: BEN10302.2
Grundfarbe: Chrom

759,24 kr.*
Variante
HamburgArt 103 Håndvaskarmatur Etgrebsarmatur
Prod.-Nr.: BEN10302.1
Grundfarbe: Gold

759,24 kr.*

Fitting & afløb

Med armaturer af høj kvalitet bliver ethvert badeværelse også et smykke. For med skinnende håndvaskarmaturer, badekararmaturer og brusearmaturer af høj kvalitet kommer det badeværelse , der er indrettet med sans for detaljer, til sin ret. Mange producenter tilbyder håndvaskarmaturer såvel som badekararmaturer og armaturer til brusere i et ensartet design. Husejere kan vælge mellem matchende haner til håndvask, badekar og bruser eller en farverig blanding af haner over hver håndvask. Men der er ikke kun skinnende vandhaner til brusere, håndvaskarmaturer og badekararmaturer. Matte metaller bruges også i stigende grad til håndvaskarmaturer, armaturer til brusere og armaturer til badekar. Udvalget af håndvaskarmaturer, badekararmaturer og armaturer til brusere er meget stort, da boligejere er blevet mere og mere krævende.

Alle håndvaskarmaturer, badekararmaturer og brusearmaturer skal monteres præcis som ønsket i brusekabinen, over badekarret og på håndvaskene . Derfor findes der også guldbelagte håndvaskarmaturer, armaturer til brusere og badekararmaturer. Afhængigt af badeværelsets indretningsstil kan boligejere også vælge badekarhaner, haner til brusere og håndvaskhaner med emalje- og porcelænsknapper. Udvalget af variationer fra alle internationale producenter inden for håndvask vandhaner, badekarhaner og vandhaner til brusere er næsten uoverskueligt stort. Alle metaller kan kombineres med enhver ønsket dekoration så længe disse komponenter er vandtætte. Både moderne håndvaskarmaturer, badekarhaner og brusearmaturer og traditionelle modeller efterspørges af kunder fra alle lande i verden. Valget af brusearmaturer, håndvaskarmaturer og badekarhaner fittings er altid en individuel beslutning, der ikke kender nogen grænser. Skønheden ligger i beskuerens øje - dette ordsprog gælder naturligvis også for alle håndvaskarmaturer, badekararmaturer og brusearmaturer.  Moderne håndvaskarmaturer, brusearmaturer og badekararmaturer er robust fremstillet og har en lang levetid.

De innovative modeller er også meget nemme at installere. Det er dog bedst at få en fagmand til at installere de smukke håndvaskhaner, badekarhaner haner og haner til brusere, så ingen behøver at bekymre sig om en ridse . Vedligeholdelse af håndvaskarmaturer, brusearmaturer og badekararmaturer er også en leg. Med et godt rengøringsmiddel og en blød klud kan håndvaskarmaturer, badekararmaturer og brusearmaturer af høj kvalitet rengøres, så de skinner på ingen tid. De indvendige sifoner kan også nemt rengøres med et par enkle trin og om nødvendigt udskiftes med en ny, billig sifon. vandhaner sørger for forsyningen af koldt og varmt vand i badeværelset, og derfor har mange modeller også en lille blå prik og en lille rød prik på grebet. Den blå prik tillader koldt vand at strømme, den røde knap giver varmt vand. Koldtvandsarmaturerne er som regel monteret på højre side af håndvaske og brusere. De drejelige vandhaner bliver dog også mere og mere populære.

I stedet for to knopper har disse vandhaner kun et greb, der kan drejes til begge sider. Ved blot at løfte grebet løber vandet allerede ned i håndvasken eller brusenichen. Vandhaner er et spørgsmål om tillid. God kvalitet kan også genkendes på det smukke design og den håndværksmæssige udførelse af de gode materialer. Nye håndvaskarmaturer, armaturer til brusere og badekararmaturer sikrer ren nydelse ved håndvask, brusebad og karbad fra tidlig morgen til langt ud på natten . Fordi smukke ting nydes af alle medlemmer af familien.